RUKOVOĐENJE TIMOVIMA
SNAGA ZAJEDNIŠTVA

RADNI TIMOVI PODBACUJU 60% VREMENA

Timske inicijative često ne uspeju da postignu svoje ciljeve zbog nedostatka zajedničke svrhe, nejasnih ciljeva i uloga, nedostatka zajedničke odgovornosti i neefikasnog rukovođenja. Na našem trening programu Timsko rukovođenje Vaši rukovodioci mogu da nauče kako da koriste prave stilove rukovođenja na osnovu razvojnog nivoa tima kako bi unapredili komunikaciju, pospešili produktivnost, postigli bolji učinak i uspešno vodili inicijative tima.

54% ljudi provede 43% svog vremena na timskim sastancima i još 34% provede i do 50% svog vremena na timskim sastancima*.

Ipak 42% RETKO, AKO IKAD, PROLAZE KROZ TRENING
kako rukovoditi timom*.

Biti sposoban da vodiš produktivan, efikasan tim je ključno za unapređivanje snaga članova tima, adresiranje unakrsnih funkcionalnih izazova i završavanje poslova u bilo kojoj organizaciji.

ULOŽITE U TRENING ZA TIMSKO RUKOVOĐENJE

Kada imate puno poverenja imeđu članova tima i rukovodilaca, postavili ste temelje za izgradnju uspešne organizacije sa visokim nivoom saradnje, povećanom kreativnošću i preuzimanjem rizika, višim nivoom ispunjenja poslovne strategije i povećanom posvećenošću i privrženosti kompaniji.

UNAPREDITI
SARADNJU

Timovi visokog učinka spajaju komplementarne veštine, snage i iskustva koja prevazilaze sposobnosti svakog od članova ponaosob.

POSTIĆI SUPERIORNE
REZULTATE

Efikasni timovi su osnaženi i odgovorni – oni dosledno izvršavaju strategiju, postižu ciljeve i superiorne rezultate.

POVEĆATI
INOVATIVNOST

Zajedničkim radom, članovi tima dele svoje ideje, talente i uglove posmatranja kako bi na kreativan i inovativan način rešili probleme.

DOSLEDNO IMATI
VISOK UČINAK

Članovi tima, koji su bili deo kohezivne, pobedničke celine, šire veštine i koristi visokog učinka kroz čitavu organizaciju.

OPTIMIZUJTE UČINAK VAŠEG TIMA

Znamo da želite da vaši timovi rade zajedno i efikasno kroz čitavu organizaciju i naš trening program Timsko rukovođenje može da tome pomogne.

Timsko rukovođenje je zasnovan na veštinama, praktični trening program koji je napravljen tako da omogući vođama tima uvid u proces, alate i veštine liderstva koje su potrebne da se osnaže članovi tima, poveća produktivnost i poboljšaju inicijative prema uspehu.

Na osnovu višegodišnjih rezultata istraživanja prirode sjajnih timova, Timsko rukovođenje uči vaše rukovodioce predvidljivim fazama razvoja tima kao i koji su stilovi rukovođenja timovima potrebni da bi se timovi kretali uspešno unapred.

Želite da saznate više?

Da li ste spremni?

Na treningu Timsko rukovođenje Vaši rukovodioci mogu da nauče veštine koje su im potrebne da naprave, podrže i vode visoko produktivne timove.

*The Critical Role of Teams, The Ken Blanchard Companies