PRUŽITE SVOJIM RUKOVODIOCIMA

PO PRVI PUT ODLIČAN POČETAK

60% NOVIH RUKOVODILACA NE ISPUNI OČEKIVANJA

Preko 2 miliona ljudi svake godine je unapređeno u ulogu rukovodilaca, a prelaz iz uloge uspešnog radnika u ulogu uspešnog rukovodioca je težak i zahteva potpuno drugačiji niz veština. Program Blanchard Osnove rukovođenja priprema novog rukovodioca za uspeh obezbeđujući mu trening i veštine koje su potrebne da bi prelaz bio što lakši.

60% NOVIH RUKOVODILACA NE ISPUNE OČEKIVANJA u toku prve dve godine. Oni koji ostanu na rukovodećim pozicijama razviju LOŠE NAVIKE koje ih potom prate tokom čitave karijere.*

58% menadžera navodi da nisu prošli nikakvu obuku za menadžera.

DA LI SU VAŠI NOVI RUKOVODIOCI SPREMNI?

DOBAR POČETAK PRAVI RAZLIKU ZA OSOBU KOJA POSTAJE RUKOVODILAC PO PRVI PUT

Rukovodilac po prvi put koji dobije neophodne alate, veštine i trening od samog početka je pripremljen da postane efikasan lider koji može da razvija uključene i produktivne zaposlene i postigne bolje rezultate za organizaciju. Kreirajte dobar početak za vaše menadžere po prvi put, uz trening koji im je potreban u tranziciji iz uloge operativca u ulogu rukovodioca.

Kreirajte dobar početak

Trening pomaže rukovodiocima da prelaz bude gladak i uspešan i da se osećaju dobro u svojoj novoj ulozi.

Kreirajte timove visokog učinka

Rukovodioci koji su obučeni na pravi način znaju kako da podrže, motivišu i osnaže članove svog tima kako bi poboljšali učinak i rezultate.

Razvite buduće rukovodioce

Novi rukovodioci uče kako da razviju efektivne rukovodeće stilove i veštine koje će im služiti tokom dalje karijere.

PRIPREMITE SVOG NOVOG RUKOVODIOCA ZA USPEH

Znamo da želite da vaši novi rukovodioci budu uspešni i mi vam možemo pomoći da ih pripremite putem našeg trening programa Blanchard Osnove rukovođenja.

Blanchard Osnove rukovođenja se zasniva na vremenski testiranim tajnama bestselera „Novi menadžer za jedan minut“, i uvodi način razmišljanja, osnove konverzacije i veštine komunikacije koje su potrebne novom rukovodiocu kako bi postigao uspeh brzo i izgradio pozitivne odnose sa članovima svog tima.

Želite da saznate više?

Da li ste spremni?

Na našem treningu „Blanchard Osnove rukovođenja“ Vaši novi menadžeri će usvojiti nove alate i razviti veštine koje su potrebne za efikasno rukovođenje.

*Corporate Executive Board; First Time Manager Survey, The Ken Blanchard Companies, 2015.