Aktuelni događaji i RADIONICE

| Beograd, SRBIJA
Važno obaveštenje

Novonastala situacija od svih nas zahteva novi nivo discipline, odgovornosti i povezanosti, ćini se više nego inače – ne samo radi sopstvene dobrobiti, vec i za očuvanje celokupne zajednice.

Verujemo da je većina vas zamenila kancelariju za radnu atmosferu u kućnim uslovima. Nekima je to i ranije bila praksa ili rutina, a neki su pioniri u ovakvoj vrsti rada. Potrebna je reorganizacija ne samo u vrsti zadataka, već i u dinamici i obimu rada. Stoga, ovo je dobra prilika da konačno na red dođu zadaci koji su retko bili na “hitno-bitno“ listi, a od velikog su značaja za razvoj pojedinca.

Ovim putem vas pozivamo da izrazite svoje interesovanje za online usluge – otvoreni ili in-house treninzi, individualni, timski ili grupni koučinzi, HR konsalting,… na bilo koju temu i u najkraćem vremenskom periodu ćemo vam se obratiti kako bi dogovorili naredne korake.

Beograd, Srbija | Srpski jezik
SAMORUKOVOĐENJE

Bazirano na SLII® modelu, najčešće korišćenog modela upravljanja u svetu, Samo-rukovođenje pruža strategije za Vas da steknete više zadovoljstva u radu preispitujući svoju motivaciju, znanje, veštine i samopouzdanje.

Novembar 2021. godine | Live Online Trening
SLII®

Širom sveta priznati model i set alata za podizanje produktivnosti i zadovoljstva zaposlenih. Baziran na činjenici da ljudi u različitim situacijama imaju potrebu za različitim stilom rukovođenja, a u zavisnosti od kompetentnosti i posvećenosti da samostalno urade konkretan zadatak.

Decembar 2021. godine | Live Online Trening
BLANCHARD OSNOVE RUKOVOĐENJA

Trening program Blanchard osnove rukovođenja put zasnovan je na tajnama knjige „Novi menadžer za jedan minut“ i uvodi učesnike u razgovore i stilove koje bi novi menadžeri trebalo da izgrade i stvore pozitivne odnose sa svojim timovima.

Beograd, Srbija | Srpski jezik
GRAĐENJE POVERENJA

Blanchardov program Građenje poverenja podučava ljude kako da izgrade poverenje i, ako je narušeno, kako da se popravi. Model je lako naučiti, lako zapamititi, a što je najvažnije lako ga je koristiti na poslu. Elementi poverenja (ABCD) formiraju zajednički jezik za ljude kako bi razgovarali o poverenju bez straha.

Beograd, Srbija | Srpski jezik
BRIGA O KLIJENTIMA

Naš program Briga o klijentima uči zaposlene kako da dosledno pružaju najbolje usluge kako bi svojim saradnicima pružili pomoć koja im je potrebna,. Takođe, uči ih da zadrže svoje kupce i da im se oni konstantno vraćaju, kao i da stvore konkurentsku prednost koju Vaša kompanija zaslužuje.

Beograd, Srbija | Srpski jezik
TIMSKO RUKOVOĐENJE

Vođenje tima kroz razvojne faze zahteva od lidera specifične veštine i alate u odnosu na rukovođenje pojedincima. Tu spada dobra procena, dogovaranje timske mape, „shared leadership“ itd, kako bi tim bio visoko uspešan i sa pozitivnom atmosferom.