RAZVOJ VEŠTINA

KADA I GDE VAMA ODGOVARA

ZAŠTO TREBA DA ODABERETE DIGITALNI RAZVOJ MENADŽERSKIH I LIDERŠIP VEŠTINA?

Savremeni učesnici su navikli da imaju instant pristup informacija i imaju potrebu da im učenje i informacije budu dostupne na dohvat ruke. Blanchard Srbija, koristeći nagrađivanu tehnologiju, nudi mnoštvo digitalnih/online rešenja za razvoj veština, na engleskom jeziku. Ovim putem učesnici mogu da razvijaju svoje lideršip veštine u u tempu, vremenu i mestu koje im odgovara.

Od 2000. godine korišćenje E-RAZVOJ se povećalo za 900 %, pri čemu with 77% američkih korporacija, koristi bar neki oblik online učenja.*

TRANSFORMIŠITE I UNAPREDITE
RAZVOJNI NIVO

Sa digitalnim učenjem, imate mogućnost da istražite dragocene treninge rukovođenja, koje mogu koristiti svi delovi vaše kompanije. Ovo je odlična opcija za sve timove koji su geografski razdvojeni, front-line zaposlene koji imaju ograničeno vreme za učešće ili za zaposlene koji iz nekog razloga ne mogu da budu fizički prisutni, kao i za sve nove generacije kojima je zanimljiviji i bliži ovaj način učenja.

Manager training courses online for an unlimited number of employees | Ken Blanchard

POVEĆAJTE OPSEG

Sa online/digitalnim učenjem možete podeliti esencijalne lideršip koncepte i veštine sa neograničenim brojem kolega.

Leadership training programs online reduce travel costs and time away from the office

UŠTEDITE VREME I NOVAC

Online/digitalni razvoj smanjuje troškove koji se prave putovanjima i odsustvima, a smanjuje i sveukupne troškove sprovođenja treninga.

Online leadership training is perfect for the digital age and digital generations

ZAVOLITE TEHNOLOGIJU

Ovaj vid učenja je posebno zanimljiv za generacije X i Y zbog mogućnosti digitalnog učenja i e-razvoja, sa mogućnošću da kontrolišu dinamiku sadržaja trening programa.

With manager training courses online employees can move at their own pace

UČITE SVOJIM TEMPOM

Online/Digitalno učenje omogućava učesnicima da prave male, njima smislene korake u učenju, da ocenjuju i ponovo se vraćaju na određene koncepte ili pak da preskoče neki deo kako bi došli do dela koji ih posebno zanima.

Blanchard DIGITALNO UČENJE

SLII Development Program

SLII®

SLII®Online omogućava vašim menadžerima da nauče ključne koncepte SLII® rukovođenja, kroz 8 interaktivnih modula sa više od 60 aktivnosti.

SAZNAJTE VIŠE
Self Leadership Management Skills Training

SAMORUKOVOĐENJE ONLINE

Samorukovođenje online, zasnovan na SLII® modelu, sa 7 interaktivnih modula koja učesnike usmerava kako da postanu samo-rukovodioci koji će tražiti podršku i direktivu onda kada im je to potrebno.

SAZNAJTE VIŠE
Building Trust Leadership Training Program

GRAĐENJE POVERENJA ONLINE

Pružamo polusatni online pregled treninga Građenje poverenja koje pokriva ključne koncepte koji su potrebni za građenje i održavanje odnosa koji su puni poverenja.

SAZNAJTE VIŠE

KAKO VAŠOJ KOMPANIJI MOŽE KORISTITI DIGITALNO UČENJE?


DA LI STE SPREMNI?

Blanchard-ovi programi online/digitalnog učenja su fleksibilni, rade se sopstvenim tempom. Odlična mogućnost da pohađate svetski priznate lideršip treninge, za sve timove u vašoj kompaniji.