OBUKA KOJA

ODGOVARA VAŠIM POTREBAMA

VAŠ PUT KA KREIRANJU
NAJBOLJIH RUKOVODILACA NA SVETU

Naš dokazani način rada sa vama vodi ka definisanju, dizajniranju, implementaciji i proceni uspeha angažovanja pri učenju. Blanchard Srbija tim počinje od razumevanja kritičnih izazova, procenjivanja potreba tima i na kraju preporuke plana razvoja stila rukovođenja koji rešava vaše probleme i postiže željene rezultate.


Ponuda

U skladu sa višegodišnjim istraživanjima ponašanja i uz iskustvo iz prve ruke, obučavajući mnogobrojne menadžere, naši inovativni programi za razvoj lidera kreiraju fleksibilna iskustva koja će transformisati menadžere i vašu organizaciju.

Identifying on-site training needs | Ken Blanchard
TRENINZI

Možemo da vam ponudimo informativne, inspirativne i interaktivne treninge koji će se odnositi na vaše izazove rukovođenja i razvoja talenata i postignemo rezultate za vašu organizaciju.

Training for Trainers training needs assessment | Ken Blanchard
Koučing

Sertifikovani koučevi rade uživo sa rukovodiocima, menadžerima ili članovima tima kako bi pojačali trening ili pružili dodatnu podršku na poljima razvoja lideršipa, izgradnje odnosa, rešavanja problema i veština rukovođenja.

Virtual training leadership development plan | Ken Blanchard
Otvoreni treninzi

Naši otvoreni treninzi pružaju sjajnu šansu pojedincima, liderima ili timovima koji su geografski odvojeni da učestvuju u Blanchard Srbija razvojnim programima treninga rukovođenja. Takođe, oni su sjajan način da se pogleda „predpremijera“ programa pre nego što počne veća inicijativa u vašoj organizaciji.

Training needs assessment for custom designed leadership training
Po vašoj meri

Mi možemo da uskladimo naša rešenja za učenje kako bi ih prilagodili posebno vašoj oblasti poslovanja, uključujući prilagođavanje dizajna programa, prilagođavanje materijala za treninge i prepravljanje načina „dostave“ kako bismo osigurali da je sve relevantno i uticajno što je više moguće.

Hajde da POČNEMO

Popunite ovaj obrazac i saznajte više o tome kako vam možemo pomoći u obuci najboljih menadžera za vaš posao.
Želite da razgovarate sa nama? Pozovite nas +381 11 3752 426.